Trailer: De Mitchells tegen de machines

1 april 2021, 12:48 | Jeroen

De Mitchells tegen de machines, een komische animatiefilm van de makers van Spider-Man Into The Spider-Verse en The LEGO Movie, vertelt het verhaal van een doorsnee gezin dat de wereld van een robot apocalypse moet redden. Heel normaal, toch?!

Het avontuur begint wanneer het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmacademie van haar dromen en ze niet kan wachten om aan dit nieuwe hoofdstuk van haar leven te beginnen. Haar plannen worden echter verstoord als haar natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand.

Van mobiele telefoons tot kwaadaardige furbies, alle apparaten spannen samen om de wereld van de mensheid te veroveren. Daarom moet Katie samenwerken met haar vader Rick, haar o-zo positieve moeder Linda, haar eigenzinnige broertje Aaron, hun grappige mopshond Monchi en twee aardige, maar niet-zo-snuggere robots om de wereld te redden van de ondergang.

Vanaf 30 april wereldwijd beschikbaar op Netflix
#TheMitchellsVsTheMachines
@NetflixFilm

Cast & Crew
Regisseur: Mike Rianda
Schrijvers: Mike Rianda, Jeff Rowe
Producenten: Phil Lord, Christopher Miller, Kurt Albrecht

Originele Voicecast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre, Olivia Colman, Fred Armisen, Beck Bennett, Chrissy Teigen, John Legend, Charlyne Yi, Blake Griffin, Conan O’Brien, Doug the Pug, Sasheer Zamata, Elle Mills, Alex Hirsch en Jay Pharoah

Nederlandse Voicecast: Simon Zwiers, Vajèn van den Bosch, Peggy Vrijens, Robin Mitchell, Juliann Ubbergen, Frédérique Sluyterman van Loo, Dennis Willekens en Pim VethShare |

Gerelateerde artikelen