Winactie: 2012

8 april 2021, 22:02 | Jeroen

2012… het einde van de wereld zoals voorspeld werd door de Maya-cultuur. Nooit eerder was een datum in de geschiedenis zo belangrijk voor zoveel culturen, godsdiensten, wetenschappers, en regeringen.

Wanneer Jackson Curtis en zijn twee kinderen een familietrip naar Yellowstone maken, ontdekken ze toevallig het geheim van de dreigende apocalyps. Hij stort zich in een wanhopige strijd tegen de klok om zijn gezin en zichzelf te redden terwijl hij getuige is van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s en allerlei andere rampen die de aarde voor de mensheid in petto heeft. De ultieme actie-avonturenfilm van Roland Emmerich, regisseur van The Day After Tomorrow en Independence Day, vol grensverleggende special effects. Met John Cusack, Woody Harrelson en Danny Glover.

Om kans te maken op een Blu-ray of DVD van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

2012 is sinds 24 februari verkrijgbaar op DVD/Blu-ray en 4K Ultra HD.Share |

Gerelateerde artikelen