Trailer: The King's Man

28 augustus 2021, 16:22 | Jeroen

Vandaag bracht 20th Century Studios een gloednieuwe trailer boordevol actie, een kenmerk van Matthew Vaughn’s unieke stijl, naar buiten voor de aankomende film The King’s Man.

Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tiranen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar aan één toe te vertrouwen. In een race tegen de klok probeert hij de wereld te redden. The King’s Man wordt geregisseerd door Matthew Vaughn met in de hoofdrollen: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou en Charles Dance.

Matthew Vaughn, David Reid en Adam Bohling zijn de producenten van de film. Mark Millar, Dave Gibbons, Stephen Marks, Claudia Vaughn en Ralph Fiennes dienen als uitvoerende producenten. The King’s Man is gebaseerd op het stripboek The Secret Service van Mark Millar en Dave Gibbons. Het verhaal is van Matthew Vaughn en het scenario is van Matthew Vaughn & Karl Gajdusek.

The King’s Man is vanaf 22 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

Embed code:Share |

Gerelateerde artikelen