Trailer: Encanto

29 oktober 2021, 12:04 | Jeroen

Walt Disney Animation Studios’ Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Mardigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto.

De geheel nieuwe original bevat de stem van Stephanie Beatriz die de rol van Mirabel vertolkt, een gewone 15-jarige die worstelt om haar plaats in de familie te vinden. “Mirabel is een heel grappig, liefdevol personage dat ook heel erg verlangt naar iets meer”, zegt Beatriz. “Ze is ook niet bang om op te komen voor wat ze weet dat juist is – iets waar ik van hou en waar ik veel mee bezig ben. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto, in de vorm van een unieke gave zoals super- of geneeskrachten, behalve Mirabel. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is.

De film komt uit op 24 november 2021 en bevat gloednieuwe nummers van Emmy®, GRAMMY® en Tony Award®-winnaar Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana) en wordt geregisseerd door Byron Howard (Zootopia, Tangled) en Jared Bush (co-regisseur van Zootopia), mede geregisseerd door Charise Castro Smith (schrijver van The Death of Eva Sofia Valdez), en wordt geproduceerd door Clark Spencer en Yvett Merino; Bush en Castro Smith zijn scenarioschrijvers voor de film.

Cast: Stephanie Beatriz (Stem), Diane Guerrero (Stem), Wilmer Valderrama (Stem), Angie Cepeda (Stem), Rhenzy Feliz (Stem), Carolina Gaitan (Stem), Jessica Darrow (Stem), Ravi Cabot-Conyers (Stem), María Cecilia Boter (Stem), Adassa (Stem), Mauro Castillo (Stem)

Regisseur: Byron Howard, Jared Bush



Share |

Gerelateerde artikelen