Winactie: Elvis

18 juni 2022, 14:50 | Jeroen

Warner Bros. Pictures presenteert Elvis, geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann en met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. De film verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks).

Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Naast Hanks en Butler zien we ook de bekroonde theateractrice Helen Thomson (“Top of the Lake: China Girl,” “Rake”) als Gladys, de moeder van Elvis. Richard Roxburgh (“Moulin Rouge!” “Breath”, “Hacksaw Ridge”) vertolkt de rol van Elvis’ vader Vernon, en DeJonge (“The Visit”, “Stray Dolls”) speelt Priscilla.

Elvis is voornamelijk gedraaid in het Australische Queensland, met de steun van de regering van Queensland, Screen Queensland en het Australian Government’s Producer Offset Program van de Australische regering. Elvis is een Warner Bros. Pictures Presentation, een Bazmark Production, een Jackal Group Production en een Baz Luhrmann Film en zal wereldwijd worden gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Om kans te maken op een prijzenpakket incl. vrijkaarten voor de film like je het bericht op “Facebook”, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans. Doe mee en wie weet win je!

Elvis is vanaf 23 juni te zien in de bioscoop.Share |

Gerelateerde artikelen