Trailer: Sundown

6 september 2022, 18:13 | Jeroen

Imagine Filmdistributie brengt Sundown op 8 september uit in de bioscopen. Tim Roth en Charlotte Gainsbourg spelen hoofdrollen in het mysterieuze familiedrama van regisseur Michel Franco.

Neil Bennett, een vermogende Brit, viert met familieleden een zorgeloze vakantie in een luxe resort in het Mexicaanse Acapulco. Een telefoontje verstoort de zonnige idylle. Er is een sterfgeval in de familie en het gezelschap moet onmiddellijk terugkeren naar Londen. Maar in plaats van zijn familie te vergezellen neemt Neil zijn intrek in een budgethotel, drinkt hij bier op het strand, ontmoet hij een plaatselijke schone en verzint hij redenen om zijn terugkeer naar huis uit te stellen.

Wat is Neil van plan? Hoe lang kan hij wegblijven terwijl zijn familie treurt en met juridische zaken worstelt? En wat als de zaken zich van kwaad tot erger ontwikkelen?

Tim Roth en Charlotte Gainsbourg spelen hoofdrollen in Sundown van de Mexicaanse regisseur Michel Franco, een ogenschijnlijk simpel, maar mysterieus verhaal met vele onverwachte wendingen. Net zoals Franco’s After Lucia (winnaar Un Certain Regard Award), April’s Daughter en New Order is Sundown een indringende, boeiende studie van klassenongelijkheid en familiegeheimen.

Sundown van Michel Franco vanaf 8 september in de bioscopen.Share |

Gerelateerde artikelen