Winactie: Black Adam

20 oktober 2022, 10:26 | Jeroen

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm “Black Adam” van New Line Cinema en regisseur Jaume Collet-Serra (“Jungle Cruise”). Het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld van DC op het witte doek te zien zal zijn.

Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Naast Johnson zien we in de film ook Aldis Hodge (“City on a Hill”, “One Night in Miami”) als Hawkman, Noah Centineo (“To All the Boys I’ve Loved Before”) als Atom Smasher, Sarah Shahi (“Sex/Life”, “Rush Hour 3”) als Adrianna, Marwan Kenzari (“Murder on the Orient Express”, “The Mummy”) als Ishmael, Quintessa Swindell (“Voyagers”, “Trinkets”) als Cyclone, Bodhi Sabongui (“A Million Little Things”) als Amon en Pierce Brosnan (de “Mamma Mia!” en James Bond-franchises) als Dr. Fate.

Collet-Serra heeft de film geregisseerd naar een scenario en treatment van Adam Sztykiel en Rory Haines & Sohrab Noshirvani, beide gebaseerd op de personages van DC. Black Adam is een creatie van Bill Parker en C.C. Beck. De film is geproduceerd door Beau Flynn, Dwayne Johnson, Hiram Garcia en Dany Garcia, in samenwerking met Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Chris Pan, Eric McLeod, Geoff Johns en Scott Sheldon.

Om kans te maken op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans. Doe mee en wie weet win je!

De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Black Adam is vanaf 19 oktober 2022 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX, Dolby Cinema en 4D.

© 2022 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.

Genre: Actie, Avontuur
Regisseur: Jaume Collet-Serra (“Jungle Cruise”)
Cast: Dwayne Johnson, Aldis Hodge (“City on a Hill”, “One Night in Miami”), Noah Centineo (“To All the Boys I’ve Loved Before”), Sarah Shahi (“Sex/Life”, “Rush Hour 3”), Marwan Kenzari (“Murder on the Orient Express”, “The Mummy”), Quintessa Swindell (“Voyagers”, “Trinkets”), Bodhi Sabongui (“A Million Little Things”) en Pierce Brosnan (de “Mamma Mia!” en James Bond-franchises)
URL: www.warnerbros.nl
Hashtag: #BlackAdamShare |

Gerelateerde artikelen