Winactie: The Curse of Oak Island van Randall Sullivan

18 januari 2023, 18:39 | Jeroen

In het gedenkwaardige 10e seizoen van The Curse of Oak Island keren de broers Rick en Marty Lagina samen met hun team terug om de meest strategische inspanning ooit te leveren om het 227-jarige mysterie van Oak Island op te lossen. Nadat het team een jaar geleden in de Money Pit sporen van zowel zilver als goud vond, gaan ze samenwerken met geowetenschapper Dr. Ian Spooner om de exacte locatie van de mogelijke schat te bepalen.

Ondertussen zorgt een nieuwe kernbooroperatie voor meerdere ongelooflijke doorbraken, waaronder de ontdekking van door de mens gemaakte tunnels en kamers die mogelijk verband houden met de schat. Voor de eerste keer tijdens hun zoektocht dalen de broers af en verkennen ze een oude schacht die mogelijk verbonden is met de originele Money Pit. Marty en Alex Lagina reizen naar Engeland, waar ze verbluffende nieuwe verbindingen zullen leggen tussen het mysterie van Oak Island en de Tempeliers die de theorie van wijlen auteur Zena Halpern ondersteunen dat de middeleeuwse religieuze orde meer dan zeven eeuwen geleden echt een schat op het eiland heeft begraven.

Terwijl het team onderzoek doet, zullen ze vondsten doen die de tijdlijn van het mysterie verder terug kan doen schuiven dan iemand ooit had kunnen vermoeden. In alle opzichten is seizoen 10 klaar om het meest historische, spannende en gedenkwaardige tot nu toe te worden voor de ‘Fellowship of the Dig!’. Seizoen 10 bestaat uit 26 afleveringen van 60 minuten en is onderdeel van Mystery Season.

Ter ere van Seizoen 10 van de serie The Curse of Oak Island is er nu het boek The Story of the World’s Longest Treasure Hunt van Randall Sullivan.

Zie het vanaf dinsdag 17 januari elke week om 20.30 uur op History Channel.

Om kans te maken op het boek like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans. Doe mee en wie weet win je!Share |

Gerelateerde artikelen