Winactie: U-Boat Wargamers

8 maart 2023, 09:54 | Jeroen

Op The HISTORY Channel zie je vanaf 16 maart een strijdbare, slimme groep met powervrouwen die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog klaar stonden om de strijd aan te gaan tegen de Nazi’s in de veelbelovende serie U-Boat Wargamers. Bij hoge uitzondering werd tijdens de Tweede Wereldoorlog de Women’s Royal Navy Service (ook wel bekend als de Wrens) gevraagd om de tactieken van de onderzeeboten te simuleren. Zonder deze vrouwen hadden de geallieerden de strijd in de Atlantische Oceaan niet gewonnen.

In U-Boat Wargamers wordt de strijd tussen de onderzeeërs en de jagers in de Atlantische Oceaan niet alleen filmisch, maar ook realistisch in beeld gebracht. De zesdelige serie is vanaf 16 maart elke donderdag om 20:30 uur te zien bij The HISTORY Channel.

Maak bij ZUBB kans op De HISTORY Channel’s: This Day in Women’s History Boxed Calendar met 365 buitengewone vrouwen en evenementen die de geschiedenis hebben gevormd. Om kans te maken like je het bericht op “Facebook”: retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans. Doe mee en wie weet win je!*Share |

Gerelateerde artikelen