Winactie: Night Swim

27 december 2023, 17:46 | Jeroen

Atomic Monster en Blumhouse, de producenten van M3GAN, duiken de horrordiepten in met hun nieuwe bovennatuurlijke thriller Night Swim. In Night Swim, gebaseerd op de veelgeprezen korte film uit 2014 van Rod Blackhurst en Bryce McGuire, vertolkt Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) de rol van Ray Waller, een voormalige Major League-honkbalspeler die door een slopende ziekte vervroegd heeft moeten stoppen.

Ray verhuist naar een nieuw huis met zijn bezorgde vrouw Eve (de voor een Oscar® genomineerde Kerry Condon, The Banshees of Inisherin), zijn tienerdochter Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) en zijn jonge zoon Elliot (Gavin Warren, Fear the Walking Dead).

Ray heeft de hoop weer prof te worden nog niet opgegeven en overtuigt Eve ervan dat het zwembad in de tuin van hun nieuwe huis niet alleen leuk is voor hun kinderen, maar hem ook de kans biedt te werken aan zijn herstel. Maar dan ontketent een duister geheim uit het verleden van het huis een kwaadaardige kracht, die het gezin onontkoombaar mee zal sleuren naar gruwelijke diepten.

Night Swim is geschreven en geregisseerd door Bryce McGuire (scenarist van de binnenkort uitkomende film Baghead) en wordt geproduceerd door James Wan, de man achter de Saw-, Insidious- en The Conjuring-franchises, en Jason Blum, de producent van de Halloween-films en The Invisible Man. Uitvoerend producenten zijn Michael Clear en Judson Scott voor Atomic Monster en Ryan Turek voor Blumhouse.

Om kans te maken op een prijzenpakket like je het bericht op “Facebook”: retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans. Doe mee en wie weet win je!

Night Swim is vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscoop te zien.



Share |

Gerelateerde artikelen