Winactie: Mean Girls

13 januari 2024, 17:51 | Jeroen

Comédienne Tina Fey geeft een nieuwe draai aan de moderne klassieker Mean Girls. Cady Heron (Angourie Rice) is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd en dat wordt aangevoerd door queen bee Regina George (Reneé Rapp) en haar volgelingen Gretchen (Bebe Wood) en Karen (Avantika).

Maar dan maakt Cady een grote fout en valt voor Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels (Christopher Briney), waarna Regina zich tegen haar keert. Cady probeert het toproofdier van de groep ten val te brengen met hulp van haar vrienden, buitenbeentjes Janis (Auli’i Cravalho) en Damian (Jaquel Spivey). Daarbij moet ze proberen dicht bij zichzelf te blijven en zich staande te houden in de levensgevaarlijke jungle die de middelbare school is.

Cast:
Angourie Rice, Reneé Rapp, Christopher Briney, Tina Fey, Jenna Fischer, Auli’i Cravalho, Bebe Wood, Jon Hamm, Avantika, Busy Philipps

Regisseur:
Samantha Jayne, Arturo Perez Jr.

Om kans te maken op vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans. Doe mee en wie weet win je!

Mean Girls is te zien vanaf 10 januari in de Nederlandse bioscoop.



Share |

Gerelateerde artikelen