Foam Talent

6 september 2017, 15:11 | Jeroen

Het uiteenlopende werk van twintig aanstormende fotografen is vanaf vrijdag te zien in de tentoonstelling Foam Talent.

De kunstenaars van over de hele wereld, geselecteerd uit de jaarlijkse Foam Talent Call, tonen met hun werk de verscheidenheid binnen het fotografielandschap en leggen actuele ontwikkelingen bloot.

Foam Magazine Talent Issue

Thomas Kuijpers (NL), Harit Srikhao (Thailand) en Sadegh Souri (Iran) visualiseren hun zorgen over sociaal-politieke onderwerpen in deze tijd van wereldwijde onzekerheid. Maatschappelijke thema’s zoals identiteit en representativiteit komen aan bod in het werk van een nieuwe generatie kunstenaars waaronder Weronika Gęsicka (Polen), Sushant Chhabria (India) en Namsa Leuba (Zwitserland/ Ghana).

De series van onder andere Clément Lambelet en Ben Schonberger tonen langetermijnprojecten die met het verstrijken van de tijd meer gelaagdheid krijgen en een diepere betekenis. In de omvangrijke tentoonstelling tref je een generatie kunstenaars aan die voorbij de camera kijken en een breed scala aan verschillende soorten media gebruiken.

Op vrijdag 22 september worden, in aanwezigheid van een groot deel van de kunstenaars, de tentoonstelling en het bijbehorende Foam Magazine Talent Issue officieel gepresenteerd.

Check de website voor meer informatie.

Foto: From the series Traces © Weronika Gęsicka.Share |

Gerelateerde artikelen