ZUBB Sessions: K's Choice - The Phantom Cowboy

2 mei 2015, 16:10 | Jeroen

The Phantom Cowboy is het 24 april verschenen album van de legendarische Belgische band rond broer en zus Bettens, K’s Choice. 25 maart was de band een regenachtige dag in Amsterdam en wij filmden ZUBB Session #53 met ze.

Voor het nieuwe album kwamen Sarah en Gert tijdens twee intensieve sessies bij elkaar om samen de nummers te schrijven, iets wat ze voorheen altijd afzonderlijk deden. De elf nummers vormen het zevende album en misschien wel de beste van de band tot nu toe. The Phantom Cowboy grijpt terug naar het rauwere geluid uit de begintijd van de band.

Op 25 maart troffen we Sarah en Gert in het NH Hotel in Amsterdam Noord en speelden ze voor ons de titeltrack van het laatste album in een bezwerende akoestische uitvoering:

ZUBB Session #53: The Phantom Cowboy by K´s Choice

Het concert van K´s Choice in het Utrechtse TivoliVredenburg op 24 mei was al snel uitverkocht. Goed nieuws: de Belgische band komt in december voor vijf optredens terug naar Nederland. De concertreeks ziet er als volgt uit: 6 december: Eindhoven, Effenaar, 7 december: Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg, 8 december: Groningen, Oosterpoort, 9 december: Amsterdam, Paradiso en 10 december: Nijmegen, Doornroosje.Share |

Gerelateerde artikelen