BIG ART

5 oktober 2017, 17:04 | Jeroen

Pop-up platform BIG ART: van donderdag 12 tot en met zondag 15 oktober in Amsterdam. Tijdens deze tweede editie is het historische koopmanshuis De Zonnewijser het decor voor meer dan 60 grote installaties van hedendaagse kunstenaars en ontwerpers.

De Zonnewijser is een extra lang weekend, vanaf donderdag 12 oktober, tot de nok toe gevuld met XL objecten uit verschillende disciplines. Van sculpturen, schilderijen en tekeningen tot fotografie en installaties. Het historische pand dient als expositieruimte én als beurs. De objecten zijn zowel te bewonderen als te koop. Creativiteit en ondernemerschap vormen immers een vruchtbare combinatie.

BIG ART highlights

Meerdere kunstenaars en ontwerpers tonen tijdens BIG ART nieuw werk. Zo presenteert beeldend kunstenaar Eveline Visser haar nieuwste installatie, een grote sculpturale tekening en schilderij in één, en wordt een enorme prop van kunstenaar Gerard Koek in de historische stijlkamer van het pand tentoongesteld. Ook is het mogelijk om een val in het videowerk van fotograaf Jaap Scheeren te maken of door de installatie van The Soft World, dat volledig gemaakt is van mensenhaar, te lopen. Daarnaast presenteren ook Katrin Kortmann, Robbert de Goede, Christie van der Haak, Floor van Keulen en Jans Muskee nieuw werk tijdens BIG ART.

BIG ART
Donderdag 12 t/m zondag 15 oktober 2017

Dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur
De Zonnewijser, Herengracht 182, Amsterdam
Voor tickets en meer info checjk de websiteShare |

Gerelateerde artikelen