OBJECT Rotterdam 2018

12 december 2017, 20:38 | Jeroen

OBJECT Rotterdam 2018: modernistisch monument vol designtalent. Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2018 betrekt designbeurs OBJECT Rotterdam het monumentale HAKA-gebouw.

Meer dan honderd gevestigde en aanstormende ontwerpers tonen er hun designobjecten. Zowel qua deelnemers als oppervlakte is deze editie groter dan ooit. Het markante HAKA-gebouw is voor het eerst weer opengesteld en OBJECT biedt een bijzondere rondgang door dit pand. Een bezoek aan de iconische Euromast is dit jaar inbegrepen.

Na drie edities op het voormalige cruiseschip ss Rotterdam verhuist OBJECT Rotterdam naar een spannende locatie, het industriële HAKA-gebouw aan de rand van het bruisende Vierhavensgebied. De Handelskamer is in de jaren dertig ontworpen door de Nederlandse architecten Mertens en Koeman.

Het pand is aangekocht door Dudok Groep en wordt de komende jaren ontwikkeld tot een dynamisch bedrijfsverzamelgebouw met aantrekkelijke horeca en een rooftopbar. Voor de bouw start, krijgen bezoekers tijdens OBJECT Rotterdam de kans om een kijkje te nemen in het casco pand. Op de begane grond wordt door de creatieve cateraar Mess een pop-up café ingericht en op de verdiepingen zijn tientallen designpresentaties te bewonderen.

OBJECT Rotterdam 2018
HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2018 | 11.00-19.00 uur

Voor meer informatie check de website.Share |

Gerelateerde artikelen