Video: Kasabian - Man Of Simple Pleasures

27 april 2012, 09:06 | Jeroen

Nadat begin april bekend werd gemaakt dat Kasabian Pinkpop vanwege privé-omstandigheden heeft moeten afzeggen, komt daar vorige week juist het bericht dat ze dan weer wél op Lowlands zullen staan. Na hun gig in maart in de HMH te Amsterdam, komen ze gelukkig dus toch nog naar Nederland voor een optreden.

Een optreden, dat naast de bekendere hits als L.S.F., Club Foot, Fire en Underdog, ook in het teken zal staan van meest recente album Velociraptor. Van dit vierde album is onlangs een nieuwe video verschenen. Deze behoort toe aan de single van Man Of Simple Pleasures.

Na Days Are Forgotten, Re-Wired en Goodbye Kiss alweer de vierde 10” vinyl single van de in september 2011 verschenen plaat. Reken je de video van Switchblade Smiles ook mee, dan zijn we alweer bij de vijfde release beland, dus dit zal voorlopig het laatste zoethoudertje zijn, verwacht ik.

Voor de eerste keer sinds lang tijd figureren de bandleden niet zelf in de video. In plaats daarvan zien we een halfgemaskerde jongeman die door Bermondsey, London fietst. Met uiteraard fijne muziek op de achtergrond! De 10” inch vinyl uitgave is via de website van Kasabian hier te bestellen en je betaalt er geen verzendkosten!



Share |

Gerelateerde artikelen