The Vaccines komt met 'The Vaccines Come Of Age'

29 mei 2012, 08:57 | Jeroen

Na het vorig jaar verschenen debuutalbum What Did You Expect From The Vaccines? komt de West-Londense band in september dit jaar alweer met de lastige tweede. The Vaccines Come On Age zal om precies te zijn op 3 september het levenslicht zien.

Een voorproefje wordt alvast gegeven in de vorm van liedje No Hope, welke gisteravond bij Zane Lowe op BBC’s Radio 1 in première is gegaan. Tegelijkertijd heeft de band het liedje op hun Youtubekanaal beschikbaar gesteld, zodat je deze ook hier kunt beluisteren.

Vorig jaar stond de band onder andere op het Metropolis festival in Rotterdam en in de kleine zaal van Paradiso. Op 4 januari dit jaar traden ze eindelijk op in de grote zaal van diezelfde concertzaal. Een concert dat meerdere malen werd verplaatst, maar begin dit jaar alsnog dus doorgang vond.

Komende zomer is de band op verschillende Europese festivals te vinden. Een Nederlandse datum is vooralsnog niet geprikt. Een goedmakertje naar aanleiding van de late afzegging op Lowlands afgelopen jaar zullen we in ieder geval niet gaan meemaken, want tegen die tijd speelt de band in Azië, waar ze onder andere optreden op Summersonic in Japan.Share |

Gerelateerde artikelen