Ook o.a. Jonathan Wilson op Motel Mozaique

28 februari 2014, 10:48 | Jeroen

Al sinds Gentle Spirit ben ik een liefhebber van de wat duistere folk met een psychedelisch randje van Jonathan Wilson. Het is dan ook goed om te lezen dat de Amerikaan op zaterdag 5 april ook naar Motel Mozaique komt. Dat in het tijdschema een extra groot blok is gereserveerd maakt het nieuws nog leuker!

Andere nieuwe muzieknamen zijn: Aufgang, klassieke pianoklanken met live drums en op techno gebaseerde elektronica in één. Jameszoo, presenteert een wilde blend van tropicalia, jazz en beats. Larry Gus, speelse Griekse electropop met caleidoscopische ritmes. Pall Jenkins, de Black Heart Procession frontman is solo op pad en tourt met Kurt Vile. De hekkensluiter voor vandaag is Syd Arthur, hij maakt psychedelische funkrock met invloeden van folk en wereldmuziek en tourt met Jonathan Wilson.

Eerder bevestigde namen zijn o.a. Kurt Vile, Ásgeir, Erlend Øye (The Whitest Boy Alive/Kings Of Convenience), Howler, Temples, Jungle, Cashmere Cat, Gentlemen, Moss, Daryll-Ann, Seun Kuti & Egypt80, Omar Souleyman, Angel Olsen, Johnny Flynn, Girls In Hawaii, La Luz, Nick Waterhouse, Thumpers, Clean Pete, Matthew & The Atlas en Eagulls.

Lees, kijk en luister hier naar het volledige festivalprogramma voor zover nu bekend is. Binnenkort: meer nieuwe namen! Tot op Motel Mozaique op vrijdag 4 en zaterdag 5 april.

Kaarten kopen kan je hier. Meer info vind je op de compleet vernieuwde Motel Mozaïque website.



Share |

Gerelateerde artikelen