ZUBB tipt: Antemasque in de Melkweg

26 augustus 2014, 12:26 | Jeroen

Eindelijk is het zover, Antemasque komt naar Nederland als onderdeel van hun wereldwijde tour! We hebben het over de nieuwe band van Omar Rodríguez-López en Cedric Bixler Zavala, oftewel de mannen achter The Mars Volta en de boegbeelden van de legendarische post-hardcore band At The Drive-In.

In januari 2013 hield een 22-jarige samenwerking op te bestaan nadat Bixler Zavala uit The Mars Volta stapte omdat Rodríguez-López zich teveel richtte op zijn nieuwe en zoveelste project Bosnian Rainbows. Dat betekende een hoop teleurgesteld fans waaronder Flea, de bassist van de Red Hot Chili Peppers. Gelukkig heeft het duo zijn handen weer ineen geslagen mede op aandringen van Flea die zelf ook op een paar nummer de bas ter hand heeft genomen. Om het geheel af te toppen neemt Dave Elitch plaats achter de drumkit. De muziek is weer meer punk, meer rechttoe rechtaan rock maar met de drive die we kennen van At The Drive-In.

Op vrijdag 3 oktober 2014 staat de band in de Oude Zaal van de Melkweg. De voorverkoop begint morgen, woensdag 26 augustus 2014. Gaat dat zien!



Share |

Gerelateerde artikelen