Verrassing! Nieuw album Thom Yorke nu beschikbaar

26 september 2014, 18:08 | Jeroen

De geruchtenmolen werd een aantal dagen geleden al aangeslingerd door Thom Yorke en Nigel Godridge, die beide een foto deelden van (wat naar nu blijkt) de deluxe uitvoering van Yorke’s tweede soloplaat Tomorrow’s Modern Boxes. Deze deluxe versie wordt gedrukt op 180 grams wit vinyl en kan voor 30 Engelse pond besteld worden via www.tomorrowsmodernboxes.com

Yorke zou Yorke niet zijn wanneer de release niet als donderslag bij heldere hemel zou gebeuren en bovendien op een wijze die niet eerder vertoond is. Het nieuwe album kan namelijk ook gedownload worden via Bittorrent Bundle, bittorrent zoals je dat gewend bent, maar wel achter een betaalmuur zit. Voor 4,72 euro mag je het 8 tracks tellend album downloaden via je eigen bittorrent applicatie.

Als downloader krijg je ook meteen de video van de eerste single Brain In A Bottle erbij. Gelukkig kun je die single ook eerst gratis beluisteren voordat je naar je portemonnee grijpt. Duidelijk is dat het geluid van deze nieuwe plaat erg tegen het elektronische geluid van zijn debuut aan lijkt te leunen, maar weet je wat: oordeel lekker zelf!



Share |

Gerelateerde artikelen