ZUBB Sessions: PollyAnna - Guess It's Me

13 april 2015, 17:15 | Jeroen

PollyAnna werd in één klap wereldberoemd in Nederland toen Giel Beelen haar in december 2014 in De Wereld Draait Door tipte als het “Talent van 2015”. Haar debuutalbum Indigo lag toen net een week in de winkels.

PollyAnna is de artiestennaam van singer-songwriter Britt Pols uit Dordrecht. In 2012 besloot PollyAnna het geld dat ze had gespaard voor een wereldreis, anders te benutten. Ze gebruikte het geld om haar eerste album Indigo op te kunnen nemen en uitbrengen. In november 2014 zag Indigo het levenslicht, nadat in september haar eerste single Australia was verschenen.

2015

Het gaat goed PollyAnna: op 1 februari dit jaar werd ze met de single Sing door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent. In maart deed ze de aftershow van Sam Smith in de Heineken Music Hall. Dezelfde maand filmden we een intieme opname voor de camera’s van de ZUBB Sessions. De locatie is de Hallen in Amsterdam en hieronder kan je de eerste sessie bekijken van het nummer Guess It’s Me.

Tour

Ze is ze volgend weekend ook nog live te zien tijdens Record Store Day in Amsterdam, Haarlem en Kampen, 26 april op Kingsnight Rock Q-Factory en volgende maand over de grens op het Great Escape Festival in het Engelse Brighton.

PollyAnna | Guess It’s Me | ZUBB Session #51Share |

Gerelateerde artikelen