Motel Mozaïque 2015: Fotoverslag zaterdagavond

14 april 2015, 11:58 | Jeroen

Na de heerlijke, zonnige start op de vrijdag en koude en regenachtige zaterdagmiddag zijn we in het avondprogramma van de zaterdag beland. Het programma is divers en veelzijdig, zoals je mag verwachten bij dit festival.

The Staves

In de grote zaal van de Schouwburg staan ondertussen The Staves klaar om te beginnen. Prachtige close harmony samenzang van de evenzo mooie zussen, aangevuld met drums en blazers. Het mag eigenlijk geen wonder heten dat de zaal afgeladen is.



Rats on Rafts

Na het liefelijke van zojuist is het nu tijd voor iets ruigs, iets rockends. En dus komt het optreden van Rats on Rafts als geroepen. De Rotterdamse New Wave/Postpunkband trekt veel bekijks, het is nog net niet dringen geblazen om de Kornuit binnen te komen, maar de tent is snel gevuld. Met name de voorste rijen van het publiek lijken speciaal voor deze Rats te zijn gekomen.


Tubelight

Een internationaal dagje vandaag en ook onze zuiderburen ontbreken niet op het festival. Wanneer je in de finale van Humo’s Rock Rally hebt gestaan, dan kan je wel wat. En zo ook deze heren. De band rockt in de hal van de Schouwburg.

Half Way Station

Alweer een Rotterdamse band, die intussen ook internationaal flink aan de weg timmert. De locatie, de Paradijskerk past perfect bij de muziek van de band. Gesteund door heel veel rook en prachtige lichteffecten zet de band een dynamische show neer.


Zoveel bands, zoveel muziekstijlen, zoveel te horen, zoveel te zien, zoveel te doen, zoveel te genieten. Kortom wederom zet Motel Mozaïque zichzelf weer op de kaart door een geweldig festival te presenteren. Op naar de 16e editie!



Share |

Gerelateerde artikelen