Video: Krankland - In the Realms of the Unreal

6 april 2016, 20:07 | Jeroen

In the Realms of the Unreal is de eerste single van KRANKLAND, de nieuwe band van Thomas Werbrouck (Little Trouble Kids), met Christophe Claeys (Magnus, Sx, Amatorski), Thomas Mortier (Yuko) en Janko Beckers (Faces on Tv) in de rangen. Productie is in handen van Pascal Deweze.

In the Realms of the Unreal is een donkere wandeling aan de zijde van sprookjesachtige creaturen, denk ‘La Divina Commedia’ (Dante) vs. Henry Darger en zijn Vivian Girls. Precies die sfeer ademt ook de bijhorende videoclip uit, een collage van vintage, psychedelische reclamefilmpjes uit de seventies door animatiekunstenaars als Chris Blum en John Van Hamersveld.

Op 16/04 (Record Store Day) ligt een 7” in de winkels met artwork door LTK-bandlid/partner in crime Eline Adam. Eline creëert een prachtige grafiek op drie oppervlaktes: plastic sleeve, innersleeve én label krijgen een stukje van de opmaak en vormen samen het volledige artworkbeeld. Alle exemplaren zijn met de hand gedrukt door Eline: meerlagig en diepgravend in muziek én artwork.

Voor RSD verschijnt tevens een Limited Silver City Edition (met speciale zilverkleurige druk, genummerd op 50 exemplaren), énkel verkrijgbaar tijdens de instores.



Share |

Gerelateerde artikelen