Single: Justin Jesso - Let it be Me

7 juni 2019, 12:56 | Jeroen

De carrière van de Amerikaanse singer-songwriter Justin Jesso maakte in 2017 een droomstart met Stargazing. Justin verzorgde de vocals op deze succestrack van Kygo en schreef bovendien mee aan de megahit, die in nog geen jaar tijd ruim 500 miljoen keer werd gestreamd. Justin ging met Kygo mee op zijn uitverkochte arena-tour over de hele wereld en richtte zich daarna op zijn solocarrière. Dit jaar bracht Justin Jesso zijn debuut-EP Let It Be Me uit, waarvan nu de gelijknamige single is verschenen.

Let it be Me

De track Let It Be is een electro-pop anthem waarin de intense stem van Justin Jesso perfect tot zijn recht komt. Op de track hoor je bovendien de Schotse Nina Nesbitt, volgens Justin een “gentle powerhouse”, dat je met haar stemgeluid onmiddelijk ín de song trekt. Let It Be Me is wat Justin zou zeggen tegen de persoon waar hij de rest van zijn leven mee wil delen. “I would want them to know that no matter what hardships we would face, I would be there.”

Justin Jesso schreef tracks voor HRVY, AJ Mitchell, The Backstreet Boys, Armin Van Buuren en Ricky Martin, wat hem zelfs een Latin Grammy-nominatie opleverde. Uiteindelijk ontmoette hij Jamie Hartman en Stuart Crichton. Met hen schreef hij Stargazing, het nummer dat het leven van Justin Jesso voorgoed zou veranderen.



Share |

Gerelateerde artikelen