Single: Bobbi - Un Jour

25 september 2019, 10:20 | Jeroen

Vijftig jaar nadat Serge Gainsbourg met ‘Je t’aime Moi Non Plus’ de hitlijsten bestormde neemt Bobbi je mee in haar Franse dagdroom. Op 20-9 lanceerde ze haar 2e single ‘Un Jour’. Het is de opvolger van debuut single & videoclip Dans Mon Lit, die afgelopen zomer uit kwam.

Dit werd gevierd met een release party in Club Bizz’Art te Parijs en een support show voor Nouvelle Vageu in Amsterdam. Na dit succesvolle eerste optreden in een volle Q-Factory besloot Nouvelle Vague Bobbi mee te nemen op hun Nederlandse tour in oktober. Dans Mon Lit werd al snel opgepikt door Radio 1 en Radio 5. Ook verscheen er een interview in Het Parool en verscheen ze o.a. in Spotify’s New Music Friday, Glam Magazine (Portugal) en het grote Revista Samana (Colombia).

Bobbi is het alter ego van zangeres en internationaal model Margriet Planting uit Amsterdam. Ze maakte eerder furore als zangeres en bassiste van Zazí. Met Zazi zag Margriet de wereld, met optredens van de Amerikaanse westkust en Canada to Cape Town en Sint Petersburg. Ook was de band te zien als support act van Charles Aznavour. Samen met producer Reyn Ouwehand (Vanessa Paradis, Benjamin Biolay) nam ze vervolgens haar Franstalige solo debuut album ‘Un Jour’ op. Daarbij werd ze ondersteund door de beste muzikanten in Parijs: Denis Benarrosh (Carla Bruni) op de drums, Nicolas Fiszman (Charles Aznavour, Julio Iglesias) op bass gitaar, Roman Bly op horns en het Quinetique String Quartet.

Nouvelle Vague Tour:

09/06 Q-Factory Amsterdam ✔
24/10 Mezz Breda
25/10 Hedon Zwolle
26/10 Paard Den Haag
27/10 Patronaat HaarlemShare |

Gerelateerde artikelen