Eerste namen Lowlands

4 februari 2020, 11:12 | Jeroen

Eerste 55 namen voor LOWLANDS 2020 bekend. Op de nieuwe Lowlands website vind je alle bio’s, video’s en foto’s en voor een flinke luistersessie kun je terecht op de LL20 Spotify playlist.

In de eerste aflevering van het nieuwe LLowcast-seizoen voelt Justin festivaldirecteur Eric van Eerdenburg aan de tand over de achtergronden van de eerste bevestigingen en nog veel meer Lowlandsnieuws.

Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt. Ontvang een alert via de Lowlands app en ben als eerste op de hoogte.

KAARTVERKOOP START ZATERDAG 8 FEBRUARI

Zaterdag 8 februari om 11:00 uur gaat de kaartverkoop via Ticketmaster van start.

Een festivalticket voor het volledige festival, festivalcamping (met je eigen tent) en pendelbus van en naar station Dronten of Lelystad kost €210,- (excl. €10,- servicekosten). Het is mogelijk om je festivalticket in drie gedeeltes te betalen; kies daarvoor op Ticketmaster voor het Gespreid Betalen-ticket. Er zijn ook voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €2.000,- (excl. €100,- servicekosten) waardoor je tien euro korting per ticket ontvangt!

Op de ticketpagina van Lowlands zie je alle ticketsoorten en gedetailleerde (prijs)informatie. Vergeet niet om een parkeerticket aan te schaffen als je met de auto komt of een Camper Camping-ticket als je met een camper, caravan of vouwwagen naar Lowlands komt.

FANMARKTPLAATS

Later dit jaar biedt Ticketmaster de nieuwe Fanmarktplaats aan. Via deze service kun je zelf veilig je ticket verkopen als je toch niet meer naar Lowlands kunt gaan. Het ticket van de verkoper wordt ongeldig gemaakt en de koper ontvangt een ticket met een nieuwe QR-code, waardoor je als koper zeker weet dat je een geldig ticket koopt. Voor de verkoper zijn geen extra kosten aan de verkoop verbonden. De koper betaalt 15% servicekosten. De maximale prijs die voor een ticket gevraagd kan worden is de originele prijs +20%. Alleen eTickets kunnen via Fanmarktplaas worden verkocht, voor hardcopy tickets is dit niet mogelijk. Meer info volgt later.

NIEUWE GLLAMCAMP

Lowlands heet natuurlijk niet voor niets voluit A Campingflight to Lowlands Paradise: je kunt je eigen tent op één van de 6 festivalcampings opbouwen en vanuit daar het festival bestormen. Maar als je geen zin hebt om met kampeerspullen te sjouwen of behoefte hebt aan meer luxe en comfort, kun je ook kiezen voor een accommodatie op de Gllamcamp.

Laat je bijvoorbeeld volledig in de watten leggen op Gllamcamp Delluxe, neem met je hele vriendengroep intrek in een grote legertent op de Groepscamping, of travel light op Easy Camp – er is voor iedereen een mooie accommodatie te vinden.

Op de Gllamcamp site zie je wat de vijf verschillende campings inhouden, welke faciliteiten ze bieden en uit welke accommodaties je kunt kiezen. Hier kun je ook je Campercamping-ticket en Groepscampingplek kopen. Wacht niet te lang met beslissen, want accommodaties kunnen uitverkocht raken.

GROOTSTE SOLAR CARPORT TER WERELD OP LOWLANDS

Solarfields en Lowlands starten in november dit jaar met de bouw van de grootste solar carport ter wereld. Op de parkeerterreinen van Lowlands verrijst een gigantische solar carport, die permanent blijft staan. Met de 90.000 zonnepanelen wordt jaarlijks zo’n 35.000.000 kWh elektriciteit geproduceerd. Dit staat gelijk aan de stroom die 10.000 huishoudens jaarlijks gebruiken of aan 100 Lowlands-weekenden. Door de solar carport parkeer je je auto straks overdekt én levert het parkeerterrein heel veel duurzame energie op. Green winning!Share |

Gerelateerde artikelen