Single: SLOPER - Mind Melter

15 maart 2020, 22:27 | Jeroen

Het internationale gezelschap SLOPER van drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger), Britse gitarist Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en sessiegitarist Fabio Canini heeft de nieuwe track Mind Melter uitgebracht.

Het is de tweede track, na debuutsingle I’m Alive, die hieronder te beluisteren is. In mei komt de self-titled debuut-EP uit. Luister Mind Melter op Spotify.

Drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) waren al langer onder de indruk van elkaar en ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en sessiegitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen dit muzikaal deconstructiebedrijf op te richten.

Het viertal ging meteen aan de slag met een heavy classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder opvalt en met kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt. Classic stuff met een moderne, onweerstaanbare sound. De vier hongerige muzikanten voelen het heilige vuur branden en zijn gretig om er komend jaar flink tegenaan te klappen. Verwacht stevige riffs, vette drums (duh) en misschien wel het belangrijkste: decibels. Want soms is het simpel. Rock’-n’-roll is er om plezier te maken. Om lekker lo°s te gaan en te genieten van riffs en roffels.

Of zoals deze heren zelf zeggen: Sometimes, life’s simple: you rock out with guitars & drums, just because you love it, because it gives you goosebumps. By all means, fun intended.Share |

Gerelateerde artikelen