Single: Ozark Henry - We Will Meet Again

18 mei 2020, 23:28 | Jeroen

We Will Meet Again is niet ontstaan om simpelweg in leven te blijven tijdens de huidige zelfisolatie, maar om het cruciale moment vast te leggen dat we leven als een fotograaf.

Begin januari bereidde ik me voor op een internationale tour die in april zou starten en me naar New York, Tokio, Parijs en Londen zou brengen. Begin maart zat ik thuis, in opsluiting en eind maart zag ik niet alleen de tourdata geannuleerd worden, maar zag ik ook alles stoppen voor 2020

Over Ozark Henry…

Ozark Henry is een van de vele alter ego’s van – de Belgische artiest, producer, componist en pionier in meeslepend geluid – Piet Goddaer. In de loop der jaren produceerde Ozark Henry muziek variërend van pop tot avant-garde elektronica, tot een symfonisch album met het Nationaal Symphony Orkest van België. Beschouwd als één van de meest invloedrijke ‘stemmen’ in meeslepend geluid, wordt Henry’s universum bepaald door een mix van experimenteel vakmanschap, geluid met beeld op basis van ‘heritage’ en technologie. Zijn baanbrekend en meeslepend werk in 3D-audio was onder andere te zien in TEDx- en de Google NY-talks.

Inspiration

By being natural and sincere, one can often create revolutions without having sought them.
– Christian Dior -Share |

Gerelateerde artikelen