Single: Luka - Tiptoe

5 juni 2020, 10:53 | Jeroen

Singer songwriter & muzikante Luka brengt vandaag de derde single van haar aankomende album ‘First Steps of Letting Go’ uit. Het nummer heet ‘Tiptoe’, is geschreven met Yori Swart en volgt vorige singles ‘Lost Today/Found Tomorrow’ en ‘Same Song’ op.

Album ‘First Steps of Letting Go’ komt uit op 4 september, en is nu te pre-orderen. De release wordt gevierd met een releaseshow in Paradiso, Amsterdam op 9 september. ‘Tiptoe’ ft. Yori is nu overal beschikbaar.

Luister het nummer op Spotify of hieronder.

Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats.

Het komende album ‘First Steps of Letting Go’ is een verzameling liedjes over hoe je gecentreerd kunt blijven in een samenleving die altijd gehaast is. Over het omgaan met de dagelijkse afleiding en eindeloze kansen die deze generatie te bieden heeft. De derde single van het album, ‘Tiptoe’, is geschreven met Yori Swart, die bekend staat om haar warme en soulvolle stem, die perfect past bij die van Luka.
“’Tiptoe’ gaat over de verleiding van een verlangen naar iets of iemand. De kunst is om ernaar te kijken zonder het blind vast te grijpen. In plaats van dat je ernaar handelt, laat je het enkel bestaan in je eigen fantasie.” Aldus Luka.

De nieuwe single ‘Tiptoe’ ft. Yori is nu beschikbaar op Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer en Bandcamp. Pre-order het album ‘First Steps of Letting Go’ in de Snowstar Records webshop. Op 9 september speelt Luka haar album releaseshow in Paradiso, Amsterdam. Tickets zijn nu te koop.Share |

Gerelateerde artikelen