Dinand Woesthoff naar Amsterdamse Bostheater

17 juni 2020, 09:04 | Jeroen

Zanger en gitarist Dinand Woesthoff staat op zaterdag 8 augustus 2020 in het Amsterdamse Bostheater voor een kleinschalig akoestisch concert. Dit maakte de Haagse zanger vanavond bekend bij talkshow Beau. De kaartverkoop voor dit concert is nu van start via zijn website en Eventim.

Voormalig Kane-zanger Dinand Woesthoff zal zaterdag 8 augustus, samen met gitarist Robin Berlijn, het podium betreden van het Amsterdamse Bostheater. Ze nemen je mee op reis van toen naar nu. Het wordt een unieke, akoestische show met een gelimiteerd aantal kaarten waarin de twee muzikanten hun nieuwe werk ten gehore brengen.

Dinand Woesthoff

Dinand Woesthoff is van 1998 tot en met 2014 actief geweest als zanger van de Nederlandse rockband Kane. De afgelopen weken heeft hij voor het eerst sinds 6 jaar weer muziek uitgebracht: de nieuwe singles ‘Can You Hear Me’ en ‘Whatever Comes For Me’. Deze zomer geeft hij sinds jaren weer een concert waarin hij al zijn nieuwe muziek zal spelen. “Live, samen, connected. Voor het eerst in 6 jaar. Door voor- en tegenspoed. Genoeg te vertellen, genoeg te delen. It’s been a long time. Let’s meet up, in an acoustic summer.”, aldus Dinand over het concert in het Amsterdamse Bostheater.

Dinand Woesthoff naar Amsterdamse Bostheater
8 augustus 2020
Amsterdams Bostheater
Tickets kosten €50 (excl. €3,50 servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop is reeds van start gegaan via zijn website en Eventim.Share |

Gerelateerde artikelen