Het Zomertheater

22 juli 2020, 19:11 | Jeroen

Gloednieuw evenement ‘Het Zomertheater’ in ’s-Hertogenbosch: sfeervol tafelen tijdens intieme concerten van Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Maan, Rowwen Hèze, Rolf Sanchez, Nielson, Martijn Fischer, OG3NE en Jandino Asporaat (comedy). 4 weekenden in augustus op de Pettelaarse Schans in ‘s-Hertogenbosch.

Tickets vanaf zaterdag 25 juli om 11.00 uur te koop via de website.

Nederland is een nieuw en opvallend evenement rijker: Het Zomertheater in ‘s-Hertogenbosch. Een uniek en zomers avontuur waar bezoekers gedurende vier weekenden (donderdag tot en met zondag – vanaf donderdag 6 augustus) bourgondisch kunnen genieten tijdens intieme concerten van de grootste artiesten van Nederland, waaronder Danny Vera, Davina Michelle, Tino Martin, Maan, Nielson, Rowwen Hèze, Martijn Fischer, OG3NE, Rolf Sanchez en Jandino Asporaat (comedy).

Bourgondisch genieten en muzikale hoogtepunten: hoe werkt het?

Bezoekers kopen allereerst een ticket voor een act naar keuze die optreedt tijdens een van de vier genoemde weekenden in augustus. Er zijn tickets voor zowel tweepersoons- als voor vierpersoonstafels te koop; plekken en tafels kunnen vooraf worden geselecteerd. Losse tickets worden niet verkocht. Het concept van Het Zomertheater is immers om samen te genieten van bijvoorbeeld overheerlijke curry’s, saté, salades of van een borrelplankje, terwijl een favoriete artiest dichterbij dan ooit staat te spelen. Om de coronamaatregelen volledig te waarborgen, kunnen bezoekers hun gerechten of borrelplank tijdens het evenement mobiel bestellen en betalen via hun eigen smartphone met de Butlaroo app (zie hieronder).

Hieronder staat de agenda tot nu toe; er worden dus nog concerten toegevoegd (volg voor de meest actuele informatie de social media of de website).

Zaterdag 8 augustus Danny Vera

Vrijdag 14 augustus Rowwen Hèze
Zaterdag 15 augustus Tino Martin Live Met Band

Donderdag 20 augustus Maan
Vrijdag 21 augustus Nielson
Zaterdag 22 augustus Davina Michelle
Zondag 23 augustus Martijn Fischer Zingt Hazes

Vrijdag 28 augustus Rolf Sanchez
Zaterdag 29 augustus Jandino
Zondag 30 augustus OG3NE

Website & Social Media

Volg de website en social media (Instagram, Facebook) van Het Zomertheater voor alle gedetailleerde festivalinfo:

Website

Facebook

InstagramShare |

Gerelateerde artikelen