Indian Askin & 3000 Pieces in het Torckpark

20 augustus 2020, 09:08 | Jeroen

Van vastlopen naar op stoom komen: 
Indian Askin & 3000 Pieces in het Torckpark is het begin.

Even leek Corona alles overhoop te halen. Gelukkig liep het in Wageningen anders. De hele maand augustus is het al feest in het Torckpark. En dat zal 28 augustus niet anders zijn als Popupop de enige ‘double bill’ van de Culturele Zomer presenteert met Indian Askin en 3000 Pieces.


Het is de enige double bill avond van de Wageningse cultuurzomer. De avond begint al om 19:00 uur met de Nijmeegse hiphop, funkrock en reggae cross-over band 3000 PIECES. De band was finalist van de Roos van Nijmegen 2019, speelde in Paradiso tijdens het 30×20 Minutenfestival van Pinguïn Radio, waarbij ze (van de dertig bands) op de derde plek eindigde. Ook stond ze vorig jaar november in het voorprogramma van de uitverkochte show van NAVARONE in Doornroosje.

Tickets en info uitinwageningen en popupop

Dan Indian Askin! In 2016 bracht ze het succesvolle debuutalbum Sea Of Ethanol. De band heeft inmiddels meerdere succesvolle clubtours op haar naam staan en is alweer druk met een vrijwel uitverkochte clubtour door heel Nederland. De huidige Triple Nipple Corona Schiphol Tour wordt nu al benoemd als een ‘once in a lifetime experience!’


Volgende week in het Torckpark speelt de band de bekende nummers maar zal ze soms ook over achtergronden mijmeren. Tussen de nummers door vertelt zanger Chino anekdotes over de band, zichzelf of gaat dieper in op de liedjes. Waar gaat het nummer ‘Island’ eigenlijk over? Waarom speelden ze ‘Asshole Down’ ooit in de kleedkamer van Lee Towers? Wat is een ‘Hofi’? Mind your step, fasten your seatbelts en hou je vast want turbulentie gegarandeerd!

Het corona-proof programma in het Torck Central Park is tot stand gekomen dankzij de samenwerking van de Gemeente Wageningen, het Heerenstraat Theater, LoburgLive, SOW en WageningenLive.Share |

Gerelateerde artikelen