Video: Epica - Freedom The Wolves Within

27 november 2020, 17:14 | Jeroen

De Nederlandse symfonische metal band Epica heeft zojuist zijn nieuwe single-video ‘Freedom – The Wolves Within’ uitgebracht. Vorige maand kwam de 1e single-video ‘Abyss Of Time’ uit. Beide tracks zijn afkomstig van het nieuwe studio-album ‘Omega’ dat op 26 februari 2021 wordt uitgebracht via Nuclear Blast. ‘Omega’ is het eerste studioalbum van de band in vijf jaar; de opvolger van ‘The Holographic Principle’ uit 2016.

Wereld Natuur Fonds

N.a.v. deze nieuwe single-video steunen Epica en platenlabel Nuclear Blast een goed doel en een gaan ze een wilde uitdaging aan met de fans: de symbolische adoptie van zes grijze wolven van het Wereld Natuur Fonds (WNF). In het kort: er zijn drie doelen gesteld voor streaming platforms en bij elk bereikt doel zal Nuclear Blast de symbolische adoptie van twee bedreigde grijze wolven sponsoren via het WNF, zodat aan het einde van deze challenge elk bandlid van Epica één wolf heeft geadopteerd.

Grijze wolven lijden niet alleen aan gestaag verlies van leefgebied, ze moeten ook wraakmoorden ondergaan voor aanvallen op wilde dieren. Het Wereld Natuur Fonds is afhankelijk van sponsoring en van adopties om de natuurlijke habitat van deze kostbare dieren te behouden.
Ga voor deelname (en/of voor meer info) naar deze pagina.Share |

Gerelateerde artikelen