Mysteryland 2021

11 februari 2021, 12:21 | Jeroen

Mysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een magisch festivalterrein en kondigt de start van haar kaartverkoop aan. Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn.

Ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Bezoekers kunnen zich hiervoor vanaf vandaag inschrijven via de Mysteryland website. Inschrijven kan t/m 21 februari 12:00 via de website

Het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld waar voorheen onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, Nora En Pure, Sven Väth en Carl Cox optraden heeft ondanks de verplaatsing van vorig jaar goede hoop dit jaar een editie neer te kunnen zetten.

Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres, van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, hardcore, R&B, latin en hip hop. Met meer dan 20 stages is er voor ieder wat wils. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art geluid. Op zaterdag- en zondagavond wordt Mysteryland traditiegetrouw knallend afgesloten met legendarische eindshows vol vuurwerk op de Main stage en Q-dance stage.

Datum: 27 t/m 29 augustus 2021
Locatie: Haarlemmermeer
Tickets via de website
Line-up: stay tuned

Over Mysteryland

Mysteryland is het leidende elektronische muziekfestival van Nederland, georganiseerd door ID&T. De eerste editie van Mysteryland vond plaats in 1993 en is daarmee het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. Elk jaar trekt het festival 100.000 bezoekers van meer dan 100 nationaliteiten, die 300 artiesten zullen zien optreden op 20 stages.

Mysteryland heeft al veel grote artiesten verwelkomd als Tiësto, Martin Garrix, Armin van Buuren, Carl Cox en Avicii. Het festival representeert alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek, van House, Big Room, bass, techno, deep-house, trance, trap en minimal tot hardstyle, hardcor, RnB en hip hop.

Over ID&T

ID&T is opgericht in 1992 en organiseert circa 80 evenementen per jaar. Onder de ID&T-groep vallen onder meer de bedrijven b2s, ID&T Events, Q-dance, Monumental (Awakenings), Air Events, Art of Dance en VD Events en evenementen als Mysteryland, Amsterdam Open Air, Milkshake, Vunzige Deuntjes Festival, Thunderdome, Defqon.1 Weekend Festival, Awakenings, Decibel Outdoor en Masters of Hardcore. Met haar evenementen trekt ID&T ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar. Onderdeel van de ID&T-groep zijn tevens Platinum Agency en Most Wanted DJ-agency, de 2 grootste hard dance agencies in de wereld, en management agency Headliner Entertainment.Share |

Gerelateerde artikelen