Video: Lost Frequencies - Rise

19 maart 2021, 11:28 | Jeroen

Rise is de nieuwe single van Lost Frequencies. De Belgische producer en DJ, die met zijn dance- en pophits miljarden streams op zijn naam heeft staan, wil met Rise een positieve boodschap brengen. Rise is de eerste release van Lost Frequencies via Sony Music.

Lost Frequencies (Felix De Laet) bereikte met hits als Are You With Me, Like I Love You en Reality een miljoenenpubliek over de hele wereld. Ook maakte de dj remixen voor onder meer LSD, Miley Cyrus en Ellie Goulding. Zijn nieuwste track Rise is bedoeld als positieve boodschap aan de wereld. Met de topline ‘It’s been a hard year’ en lyrics als ‘Gonna make my way right through the clouds / I rise’ moedigt Lost Frequencies zijn fans aan om in deze turbulente tijden nog even vol te houden.

Tijdens zijn uitverkochte wereldtours wisselt Lost Frequencies zijn dj-sets af met live performances met volledige band. Vorig jaar bracht hij zijn EP Cup of Beats uit en trad hij op koninklijk verzoek op vanaf het dak van het Koninklijk Paleis in Brussel. De afgelopen jaren draaide hij onder meer op Tomorrowland en EXIT Festival, wat hem in 2019 de titel van meest geboekte festival-artiest opleverde. Lost Frequencies geldt als één van de meest succesvolle exportproducten van België.Share |

Gerelateerde artikelen