14 nieuwe acts Paaspop

1 juli 2021, 17:40 | Jeroen

Wie dacht dat het duizelingwekkende programma van Paaspop zo onderhand wel compleet is: better think again! Want Paaspop voegt nog doodleuk 14 nieuwe acts aan zijn line-up toe. Van techno tot hiphop en van speedrock tot smartlap: Måneskin (vorige week reeds aangekondigd) • Floor Jansen • Vitalic Live • Donnie • SEF • Son Mieux • Baby Blue: Flemming’s Farewell • Jezebel • Komodo • Smartlappen Karaoke • Sophie Straat • Speedmobile • The Vices • Träcksäck.

Eerder werden al onder meer André Hazes, Anouk, Chef’Special, Danny Vera, Davina Michelle, DI-RECT, Duncan Laurence, Epica, Fatboy Slim, Frenna Deluxe, Heino, Kensington, Kraantje Pappie, Krezip, La Pegatina, Lee Towers, Maan, Mental Theo, MY BABY, Netsky, Paul Kalkbrenner, Reinier Zonneveld, Rolf Sanchez, Snelle & de Lieve Jongens Band, Suzan & Freek, Tabitha en Typhoon aangekondigd voor Paaspops eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.

Het programma tot nu toe is te vinden op de website.

MÅNESKIN
Sinds de eerste editie van het Eurovisie songfestival in 1956 won slechts één keer eerder een heavy rockband. Dat was het Finse monsterlijke gezelschap Lordi met zijn hit ‘Hard Rock Hallelujah’ in 2006 in Athene. De Italiaanse hard/glam rockband Måneskin is behalve de 2e ‘rock’ winnaar ook de 3e Italiaanse winnaar in de historie van het evenement. De band uit Rome, bestaande uit Damiano David, Ethan Torchio, Thomas Raggi en Victoria De Angelis werd in 2016 opgericht en verwierf een jaar later landelijke bekendheid door als tweede te eindigen in het elfde seizoen van X Factor. In 2018 verscheen het debuutalbum ‘Il Ballo Della Vita’; dit jaar volgde het album ‘Teatro D’ira – Vol. I.’

Muzikaal laat Måneskin zich het beste omschrijven als een moderne poppy hard/glam rock combinatie van bijvoorbeeld QOTSA, The Darkness, Slade en The Sweet. De vier rockers wonnen vorige maand in Rotterdam overtuigend met hun nummer-1 hitsingle ‘Zitti E Buoni’, en volgen daarmee onze eigen Duncan Laurence als winnaar op (dit jaar ook op Paaspop!), die er in 2019 met de felbegeerde Eurovisie-titel vandoor ging. Ook Måneskin’s nieuwe single ‘I Wanne Be Your Slave’ staat internationaal hoog in de single hitlijsten (in Nederland op positie #5). De band zingt zowel in zijn eigen taal als in het Engels.

FLOOR JANSEN
Tot haar deelname aan het TV-programma ‘Beste Zangers’ in 2019 is zangeres Floor Jansen vooral in de internationale rock- en metalwereld Een Begrip. Deze vocale alleskunner is sinds 2012 namelijk het boegbeeld van metalband Nightwish waarmee ze de wereld rond toert en waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans optreedt, zoals bijvoorbeeld in 2018 als afsluiter op het Duitse Wacken Open Air-festival voor 85.000 enthousiaste fans. Dankzij haar deelname aan de TV-show ‘Beste Zangers’ in 2019 maakt heel Nederland kennis met haar zangtalent en wordt Floor in één klap ook een superster in éigen land, mede door haar duet ‘Phantom of the Opera’ met operazanger Henk Poort. Met hem nam Floor onlangs nog de Jekyll & Hyde-cover ‘Dangerous Game’ op. Floors repertoire is even onwaarschijnlijk als indrukwekkend: van Spaanstalige zomerpopsongs tot stevige metal.

BABY BLUE: FLEMMING’S FAREWELL
Zanger-gitarist Flemming van de populaire Schijndelse rockband Baby Blue gooit na acht jaar trouwe dienst zijn handdoek in de ring. Pas 17 was hij toen Baby Blue nog in de, eh, babyschoenen stond. Inmiddels zijn zowel Flemming als Baby Blue al lang volwassen, en met 100 shows per jaar op de teller is de rek er voor de sympathieke frontman inmiddels wel een beetje uit. En dan kun je gewoon het beste stoppen op het hoogtepunt. Maar niet getreurd want A) Baby Blue zelf gaat uiteraard gewoon door; B) de band en Flemming geven dit jaar samen nog een exclusieve en spectaculaire ‘Flemming Farewell’ afscheidsshow… C) … op Paaspop!

WEEKENDTICKETS, ZATERDAG- EN ZONDAGTICKETS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Het gaat kneiterhard met de ticketverkoop. De weekend-, zaterdag- en zondagtickets zijn al volledig uitverkocht en ook de vrijdagtickets vliegen de Paaspopdeur uit. Dat geldt ook voor de tickets van het jaarlijkse Paaspop Business Festival dat op donderdag 2 september 2021 plaatsvindt, de dag voorafgaande aan Paaspop. Alle informatie over dit event is te vinden op https://paaspopbusinessevent.nl/.

Nieuw!: Ultimate Experience tickets voor maximaal comfort en luxe
Met dit 3-dagen ticket kan de bezoeker op een speciale parking dicht bij de ingang parkeren, en krijgt via een speciale ingang razendsnel zijn festivalbandje voor toegang tot de exclusieve luxueuze Paaspop Lounge (en uiteraard tot de rest van het festivalterrein). Deze Paaspop Lounge is de perfecte plek om te ontspannen of om juist te netwerken, en de horeca is van bijzonder hoge kwaliteit (er wordt bijvoorbeeld speciaal bier in glazen geschonken). Vanuit de sfeervolle Lounge die over zijn eigen toiletvoorzieningen beschikt zodat geen enkele act gemist hoeft te worden komt de bezoeker via een speciale doorgang direct op het prachtige hoger gelegen Skydeck. Dit balkon, middenin Paaspops indoor stadion Apollo, heeft zijn eigen high quality bar en een onvergetelijk uitzicht op het podium. Hier staat alle info over deze luxueuze en bijzondere tickets:
https://www.paaspop.nl/nl/tickets

Paaspop 2019

Tijdens het paasweekend van 2019 vond een zonovergoten droomeditie van Paaspop plaats die alle verwachtingen van de organisatie, artiesten en van de bezoekers overtrof. Verdeeld over drie dagen bezocht een recordaantal van 90.000 bezoekers uit binnen- en buitenland (waaronder 11.000 kampeerders) de opener van het Nederlandse festivalseizoen. De bezoekers genoten van maar liefst 263 acts (waaronder Passenger, Oscar and the Wolf, Clean Bandit, Scooter en Dropkick Murphys) op 17 podia & area’s; van tientallen foodtrucks met eten uit alle windstreken; BMX stuntshows; een imposante Brooklyn Bridge die de camping met het festivalterrein verbond en van hun geweldige campingdorp Paradise City met onder meer een eigen disco, bioscoop, Acradehal en hot tubs.

Paaspop!

Sinds zijn eerste editie in 1979 heeft Paaspop een ware metamorfose ondergaan van een populair regionaal festival naar een driedaags internationaal gerenommeerd evenement dat tot de top van de Europese openluchtevenementen behoort en even ongrijpbaar als onweerstaanbaar is. In 2019 verkocht Paaspop met een nieuw recordaantal van 90.000 festivalgangers opnieuw volledig uit.

De afgelopen edities kwam een indrukwekkende parade van (inter)nationaal gevierde acts naar Schijndel waaronder Iggy Pop, Bastille, Kensington, Nothing But Thieves, The Prodigy, Underworld, Passenger, Oscar and the Wolf, Anouk, Doe Maar, Dropkick Murphys, Brennan Heart, Scooter, Ilse DeLange, Clean Bandit, Jett Rebel, Kovacs, Racoon, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Davina Michelle, Kaiser Chiefs, De Staat, The Kooks, Fatboy Slim, Ronnie Flex & Deuxperience, BLØF , dEUS, The Bloody Beetroots, 2ManyDJs, Golden Earring, Balthazar, Triggerfinger, Jett Rebel, Guus Meeuwis, The Wombats, De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Kovacs e.v.a.Share |

Gerelateerde artikelen