Festival: DGTL

29 oktober 2021, 16:44 | Jeroen

Slechts twee weken nadat hun driedaagse ADE-evenement duizenden fans naar de NDSM-loods trok, kondigt DGTL de terugkeer naar de NDSM-werf aan en wel op 16 en 17 april 2022. Met de voorverkoop die donderdag 4 november aanstaande start, hebben DGTL liefhebbers vanaf vandaag zes dagen om zich te registreren voor tickets via de website

In een exclusieve nieuwe teaser-trailer die eerder vandaag op socials verscheen, is de boodschap duidelijk. DGTL is klaar om een nieuwe inspirerende en innovatieve omgeving te creëren waar mensen kunnen groeien, dansen, zich verenigen en zich vrij voelen. Het wordt tijd om alle labels van ons af te schudden en een gemeenschap te vormen die individualiteit viert. “Welcome back”.

Over DGTL

DGTL positioneert zich sinds de eerste editie begin 2013 als een uniek en onderscheidend festival. Met muziek, kunst en duurzaamheid als belangrijkste pijlers hebben de DGTL-evenementen wereldwijd hun unieke positie in het festivallandschap ingenomen. De Amsterdamse festivalorganisatie is al ver over de landsgrenzen gegaan met edities in Barcelona, Madrid, Santiago, São Paulo, Tel Aviv en Bangalore. DGTL Amsterdam blijft natuurlijk de spirituele en letterlijke thuisbasis van het evenement. Kijk voor meer informatie op de website.

DGTL Amsterdam 2022
16 & 17 April 2022, NDSM Docklands, Amsterdam
Registreer nu voor tickets via de website
De voorverkoop start op donderdag 4 november 2021
Reguliere verkoop: vrijdag 5 november 2021Share |

Gerelateerde artikelen