Festival: Pal Mundo Festival 2022

1 april 2022, 10:43 | Jeroen

Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.

Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het Zuiderpark, Den Haag.

TICKETS VERKRIJGBAAR

Met nog vier maanden op de teller voordat het feest losbarst maakt Pal Mundo Festival vandaag het eerste deel van de indrukwekkende line-up voor de 2022 editie bekend. Naast J Balvin, die al eerder als eerste headliner werd aangekondigd, kondigt de organisatie nu chart-topping Latin sensatie Maluma aan als tweede headliner van het evenement. Ook wereldsterren Anitta, Prince Royce, Gente de Zona, Oro Solido en Konshens en de beste artiesten van Nederlandse bodem waaronder Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde betreden in het eerste weekend van juli het podium in het Zuiderpark in Den Haag. Dit is slechts het eerste deel van de line-up, fans kunnen nog veel meer namen verwachten voor de grootste Pal Mundo editie ooit. Met nog vier maanden voordat Europa’s grootste Latin en Caribbean festival bezoekers mag verwelkomen, kunnen festivalliefhebbers reguliere tickets bemachtigen via de website.

Latin ster Maluma, die maar liefst veertien #1 hits op Billboard’s Latin Airplay List op zijn naam heeft, waaronder ‘Hawái’ en ‘Chantaje’, moest tot grote teleurstelling van zijn Nederlandse fans zijn Papi Juancho world tour in Amsterdam dit jaar cancelen. Met de aankondiging van zijn optreden bij Pal Mundo Festival 2022, weet Maluma zijn Nederlandse fans toch nog te verblijden met een sensationele show.

Ik ben zo blij dat ik al mijn Nederlandse fans toch kan verrassen met een sensationele show! Op zondag 3 juli zal ik de headliner zijn van Pal Mundo Festival in Den Haag. Ik kan niet wachten om iedereen te laten zien wat wij van plan zijn!

Maluma

Nadat de ‘Fanatico’ early birds over de toonbank vlogen en volledig uitverkochten, is het duidelijk dat Nederland niet kan wachten op Pal Mundo Festival 2022. Festival-fans kunnen reguliere tickets kopen voor zaterdag of zondag en voor het eerst dit jaar zijn er ook weekendtickets verkrijgbaar om beide dagen weg te dansen in het ware Latin paradijs. Zoals bij voorgaande edities, brengt Pal Mundo ook dit jaar meer dan 50 artiesten per dag van over de hele wereld bij elkaar om de verschillende stages op zijn kop te zetten en het publiek te trakteren op een breed scala aan muziek. Van Latin tot Caribbean en van Funk Do Brazil tot Reggaeton, Pal Mundo heeft voor ieder wat wils.

De Mainstage is de plek waar alles en iedereen samenkomt en wordt dit jaar overgenomen door de grootste nationale en internationale artiesten waaronder J Balvin en Maluma. Festivalgangers kunnen hun hart op bij de verschillende areas in de buitenlucht met unieke shows en state of the art geluid systemen. Acts waaronder Broederliefde betreden dit jaar de Tropical stage en bij de Papi Chulo stage wanen festivalgangers zich met de kleurrijke decors en optredens van onder andere Oro Solido in Rio de Janeiro. Ook de Favela stage en de Salsa stage, waar bezoekers kunnen dansen op de beste Latin en Salsa beats, mogen dit jaar niet ontbreken. De diverse stages in combinatie met de Caribische foodcourt en internationale line-up, maakt dat Pal Mundo Festival 2022 het legendarische Latin hoogtepunt van het festival seizoen belooft te worden.

Tickets voor Pal Mundo Festival zijn verkrijgbaar via de website.

Over Pal Mundo

Pal Mundo is een Latin en Caribbean georiënteerde evenementenorganisatie. Jaarlijks organiseren zij het allergrootste Latin en Caribbean festival van Europa: Pal Mundo Festival. Waar duizenden muziekliefhebbers van over de hele wereld samenkomen om te genieten van de beste muziek en optredens. Tijdens eerdere edities betraden o.a. Bad Bunny, Romeo Santos, Karol G, Don Omar, Natti Natasha, Kassav’, Prince Royce, en Wizkid het podium. In 2014 vond het eerste indoor festival plaats in Zoetermeerse Silverdome, wegens groot succes verhuisde het latin-concept kort daarna naar een locatie met meer capaciteit: Rotterdam Ahoy. De allereerste outdoor editie vond plaats in 2018 in het Arenapark in Amsterdam. Voor Pal Mundo’s 2022-editie verhuist het festival naar het Zuiderpark in Den Haag, tevens is deze editie de start van de partnership met internationale festivalorganisator ALDA. De samenwerking biedt beide partijen kansen om expertise en een internationaal netwerk te delen, en daarmee de fanbeleving op festivals maximaal te optimaliseren.Share |

Gerelateerde artikelen