Single: United Freedom Collective - 1994

31 juli 2022, 14:43 | Jeroen

United Freedom Collective – de groep bestaande uit Mathieu Seynaeve, WaiFung Tsang en Robbie Redway – zal op 30 september ‘Am Ta EP’ uitbrengen via het Dama Dama, het label van Maribou State.

Met een smaakpalet dat varieert van dansvloergerichte elektronica tot traditionele Amazonische Icaros-gezangen, put het trio ook inspiratie uit de klinische, spirituele, ecologische en filosofische praktijken van zijn drie kernleden: Mathieu – een psychiater en arts die in de voorhoede werkt van onderzoek naar het gebruik van psychedelica voor mensen met psychische problemen, WaiFung – een klinisch psycholoog in opleiding en onderzoeker naar Ayahuasca en Robbie – een getrainde beoefenaar van meditatie, yoga en sound healing.

Ze willen een raamwerk creëren voor moeiteloze productie en samenwerking, gekenmerkt door een vloeiende workflow. Het is een holistische, egoloze benadering die de muziek een transcendentale kwaliteit geeft. “It’s supposed to be something more than us” leggen ze uit, “it’s music with intention, music for healing”.

Luister hieronder naar de eerste single ‘1994’:Share |

Gerelateerde artikelen