Single: Irene Hin - Rode Leren Jas

18 september 2022, 16:06 | Jeroen

Irene Hin heeft haar nieuwe single Rode Leren Jas uitgebracht. Het is de opvolger van haar in april verschenen debuutsingle Schaduw Van Jou.

In Rode Leren Jas blikt Irene terug op een moeilijke periode uit haar verleden. Irene: “Het nummer gaat over een kwetsbare, jonge versie van mezelf. Over de onzekerheid van een klein meisje in een nieuwe omgeving waarin ze zich niet geaccepteerd voelde. Maar het nummer gaat ook over de lessen die ik daarvan heb geleerd en de kracht die het me gegeven heeft.”

Met het nummer wil Irene mensen een hart onder de riem steken. “Rode Leren Jas is een liedje waar ik onwijs trots op ben. Ik hoop dat mensen hun eigen verhaal herkennen in dat van mij. En dat de boodschap hen motiveert om nooit op te geven.”

De 27-jarige zangeres en songwriter Irene Hin maakt Nederlandstalige popmuziek. In april bracht ze haar debuutsingle Schaduw Van Jou uit. Ze werd uitgenodigd in verschillende radioprogramma’s en was in juli De Spot-artiest op 100%NL. Daarvoor nam Irene een cover op van Racoons Geef Je Hart Niet Zomaar Weg en speelde ze haar Nederlandse versie van Torn van Natalie Imbruglia.

Eerder dit jaar verzorgde Irene Hin het voorprogramma bij de tour van Rob DeKay. In juli was ze net als MEAU support act van Racoon tijdens Gouda Open Air Festival.

Dit jaar doet Irene Hin mee aan de Popronde.Share |

Gerelateerde artikelen