Concert: Dean Lewis @ AFAS Live

3 november 2022, 20:21 | Jeroen

Op 23 juni 2023 staat Dean Lewis met The Future Is Bright tour in AFAS Live te Amsterdam. Het wordt de grootste show óóit in Nederland voor de Australische singer-songwriter, die bekendheid wierf met nummers als Be Alright, Waves en zijn recente hit How Do I Say Goodbye. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande woensdag 9 november om 09:00 uur via de website.

Dean Lewis

Dean Loaney, beter bekend onder zijn artiestennaam Dean Lewis, wist in 2016 de hitlijsten te veroveren met zijn single ‘Waves’. De definitieve doorbraak voor de Australische singer-songwriter werd in 2018 een feit met het nummer ‘Be Alright’, gevolgd door de succesvolle single ‘Used To Love’ (2019) in samenwerking met Martin Garrix.

Afgelopen zomer bracht Dean Lewis in samenwerking met de Noorse dj Kygo het nummer ‘Lost Without You’ uit, waarmee hij in een mum van tijd de twintig miljoen streams passeerde. Met zijn meest recente single ‘How Do I Say Goodbye’, een intiem nummer over de kankerdiagnose van zijn vader, heeft de zanger alle denkbare hitlijsten wederom verovert. Ook heeft het nummer veel bekendheid verkregen op TikTok, waar fans het nummer gebruiken om hun eigen verhalen te delen.

Ook stond hij eerder dit jaar in een uitverkochte Ronda te Utrecht en Paradiso in Amsterdam. In maart 2023 komt hij terug voor welgeteld twee uitverkochte shows in 013, met als kers op de taart zijn grootste show ooit in AFAS Live op 23 juni 2023.

The Hardest Love

Op 4 november verschijnt het nieuwe album van de Australiër genaamd The Hardest Love. Eerder dit jaar gaf Lewis hier al een voorproefje van met de eerste single ‘Hurtless’. Afgelopen maand volgde de hitsingle ‘How Do I Say Goodbye’, waarmee de singer-songwriter een prominente plaats in de internationale charts behaalde.

Het album vertelt het verhaal van de weg naar het vinden van jezelf en beschrijft intieme momenten van verlies. Dean Lewis neemt luisteraars mee in de emotionele achtbanen die hij beleefde tijdens het verliezen van zijn relatie, vrienden en tijdens de zware weg naar herstel van zijn vaders ziekte.

Singer-songwriter Dean Lewis naar AFAS Live
23 juni 2023
AFAS Live, Amsterdam
Tickets kosten €39,50 (excl.10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 9 november om 09:00 uur via website.Share |

Gerelateerde artikelen