Festival: Tuckerville

10 augustus 2023, 10:22 | Jeroen

De afgelopen vijf edities heeft de organisatie van Tuckerville het festival uitgebouwd tot een super sfeervol, intiem en hoogwaardig festival. De prijsstijgingen in de festivalbranche, de algemene inflatie én de wens om toegankelijk te blijven voor een groot publiek, zorgen ervoor dat de kwaliteit waar de organisatie voor staat, helaas niet langer haalbaar is. De komende (6e) editie van Tuckerville zal daarom de laatste zijn.

Op zaterdag 9 september is de laatste editie met onder andere optredens van BLØF, Chef’Special en Young Gun Silver Fox. Als afsluiting van deze bijzondere dag speelt Ilse DeLange een extra lange headliner-set ter ere van haar 25-jarig jubileum en om alle Tuckerville bezoekers te bedanken voor 6 prachtige edities.

De vijf succesvolle edities die het festival tot nu toe gekend heeft, hebben veel muzikale hoogtepunten opgeleverd met Nederlandse en bijzondere, internationaal bekende artiesten. Zo staat het meeslepende optreden van Carrie Underwood nog in veel geheugens gegrift, net als de shows van George Ezra, Triggerfinger en James Morrison.

Kaarten voor de laatste editie van Tuckerville zijn te koop via de website.Share |

Gerelateerde artikelen