Video: Inhalo - Pretenders

19 augustus 2023, 11:12 | Jeroen

Inhalo, de eerst getekende band op Construction Records, is een opkomende band die de progscene verovert na de release van hun debuutalbum Sever in 2022.

Hun nieuwe release, Live At Wisseloord Studio, een 10-inch met twee akoestische nummers van hun debuut opgenomen in de gerenommeerde studio en gemixt door Forrester Savell, neemt je mee op een muzikale reis.

Tijdens Haarlem Vinyl Festival, ‘s werelds eerste meerdaagse festival geheel gewijd aan vinylcultuur, speelt Inhalo op vrijdag 29 september een geheel akoestische set in de prachtige Doopsgezinde Kerk te Haarlem. Op dezelfde dag brengt Inhalo hun nieuwe 10-inch ‘Live At Wisseloord Studio’ uit, waaronder dus de eerste single ‘Pretenders’.

Tickets zijn verkrijgbaar met of zonder de 10-inch van Inhalo. De deuren van de kerk gaan open om 19.30 uur, de show begint om 20.00 uur. Tickets zijn hier beschikbaar.

Construction Records

Construction Records is onderdeel van Suburban Music Group (NL) waarin ook platenlabel Suburban Records en Suburban Marketing & Distribution zijn opgenomen. Het nieuwe label zal vooral progressieve en/of symfo rock- en metal bands in de breedste zin gaan huisvesten, die opvallen door hun vakmanschap in songwriting en instrumentbeheersing.Share |

Gerelateerde artikelen