Nieuw album: Lost Frequencies - All Stand Together

10 november 2023, 18:16 | Jeroen

Lost Frequencies heeft zijn derde album All Stand Together uitgebracht. Op het nieuwe album van de Belgische dj en producer staan 11 ‘feel-good electronic’ tracks, waaronder zijn internationale #1-hit Where Are You Now met Calum Scott. Daarnaast bevat All Stand Together samenwerkingen met onder meer Netsky, James Arthur en Tom Gregory.

Where Are You Now heeft op Spotify ruim een miljard streams en was in 2022 de meest gedraaide song in de UK. Begin dit jaar werd Where Are You Now genomineerd voor een BRIT Award voor Best International Song.

Lost Frequencies (Felix de Laet) bereikt op Spotify maandelijks bijna 24 miljoen luisteraars. De afgelopen jaren tourde hij met zijn Lost Frequencies Live Tour langs uitverkochte arena’s over de hele wereld. Daarnaast stond hij op diverse festivals, waaronder Tomorrowland, Lollapalooza en Creamfields.

Lost Frequencies: “All Stand Together voelt als een verslag van de geweldige jaren die ik tot nu toe als Lost Frequencies heb mogen meemaken. Sommige tracks van het album zullen luisteraars wel herkennen, hopelijk hebben ze er al op gedanst. Ik kijk ernaar uit om nu ook de andere tracks te delen. Op All Stand Together komen alle sounds voorbij die met elkaar de Lost Frequencies-sound vormen: van bangers tot meer gevoelige tracks en van house en dance tot pop – en meer.”

Tracklist All Stand Together

1. No Limit To My Love (Ft. Zak Abel)
2. All Stand Together
3. Dive (With Tom Gregory)
4. Back To You (Ft. Elley Duhé & X Ambassadors)
5. The Feeling
6. Leave You In The Past (With Netsky)
7. Just Wanna Know (Ft. Declan J Donovan)
8. Where Are You Now (With Calum Scott)
9. Questions (With James Arthur)
10. Gone (Feat. Alexander Stewart)
11. Fall At Your FeetShare |

Gerelateerde artikelen