Single: Eefje de Visser - Uit het Oog

18 mei 2024, 11:33 | Jeroen

Op 24 mei opent in Utrecht het nieuwe kunstdoolhof Doloris Anoma Maze. Eefje de Visser maakte zowel de soundtrack Uit Het Oog als een belevingsruimte voor het vernieuwende concept. Uit Het Oog is na Heimwee en Vlammen de derde single van Eefjes nieuwe studioalbum.

De muziek is onderdeel van een bijzondere live-ervaring waar bezoekers kunnen dwalen door de 73 kamers van het kunstdoolhof die door kunstenaars zijn gemaakt. Eefje: “Voor mij is Uit Het Oog een song over verstrikt zijn in gedachten en vervreemd zijn van de buitenwereld. Over elkaar kwijt raken, maar vooral ook terug willen vinden. Het beschrijft een zoektocht van de binnenwereld naar de buitenwereld en van donker naar licht. Ik denk dat het idee van de zoekende en dwalende mens heel mooi samenhangt met het concept van de Anoma Maze.”

Joep van Gorp, oprichter en eigenaar van Doloris: “Om de artistieke waarde van het doolhof naar het volgende niveau te tillen, zijn we meerdere samenwerkingen aangegaan, waaronder met Eefje de Visser. Eefje is de koningin van de Nederlandse alternatieve muziek en we vinden het een eer dat zij aan dit Utrechtse doolhof meewerkt. We bewonderen haar als artiest en hoe ze telkens haar oeuvre verrijkt. Naast dat Eefje de soundtrack maakt van Doloris Anoma Maze, maakt ze ook een eigen kamer waarin je oog-in-oog komt te staan met de artiest. Je zult goed moeten zoeken, want dit privé-concert is niet makkelijk te vinden.” Klik hier voor meer informatie en tickets.Share |

Gerelateerde artikelen