Concert Snow Patrol @ Ziggo Dome

31 mei 2024, 12:30 | Jeroen

Op zaterdag 8 februari 2025 komt de Britse alternatieve rockband Snow Patrol naar Ziggo Dome in Amsterdam. De show is ter ere van aanstaand album The Forest Is The Path. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 7 juni om 10:00 via Ticketmaster.

Snow Patrol heeft hun langverwachte terugkeer aangekondigd met een gloednieuw album. Het album, getiteld ‘The Forest Is The Path’, is het eerste van de Noord-Ierse band in zes jaar, na ‘Wildness’ uit 2018, en zal op 13 september verschijnen via Polydor Records. Snow Patrol bestaat nu uit het trio van Gary Lightbody, Nathan Connolly en Johnny McDaid en biedt de eerste voorproefje van hun buitengewone nieuwe album met de eerste single ‘The Beginning’, evenals de aankondiging van details van de Europese tour in de winter van 2025.

Snow Patrol vierde onlangs dat zij 25 jaar in het vak zitten en hebben in die periode een unieke plaats in de muziekwereld voor zichzelf weten te creëren. De hit Chasing Cars, waarmee de band wereldwijde bekendheid kreeg, werd bekroond met de titel ‘Most Played Song’ op de UK radio in de 21e eeuw. Sinds hun debuut Songs for Polarbears (1998) schiet de muziek van de band als een raket de wereld in en hebben zij bijzondere prestaties behaald: zo zijn er wereldwijd ruim 17 miljoen albums verkocht, hebben zij meer dan een miljard streams, 5 UK Platinum Albums, een Ivor Novello Award en is de band genomineerd voor een Grammy en een Mercury Music Prize.

Snow Patrol – Europe Tour 2025

Zaterdag 8 februari 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €44,80 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 7 juni 2024 om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op de websiteShare |

Gerelateerde artikelen