THE WILDS Virtual Slumber Party

9 december 2020, 19:22 | Jeroen

THE WILDS Virtual Slumber Party Première is een stoomcursus in alles wat met self-care te maken heeft – in wezen wat ‘Dawn of Eve’ had moeten zijn (de retraite waar de meisjes dachten naartoe te gaan in de serie) en iets wat we op dit moment vast allemaal kunnen gebruiken! Doe mee aan de première en raak verslaafd aan de inspiratie en self-care tips om dit WILDE jaar te overleven.

The première wordt gehost door Nana Agyemang en er zijn optredens van de uitvoerende producenten en de cast. Het bevat daarnaast tutorials van wellness experts en influencers Andrea Amez, Kirsty Godso, Dajana Radovanovic, Doniella Davy en Christine Doan. Als laatste kun je genieten van een speciaal optreden van Empress Of die haar nummer “Broken” (welke speciaal voor de serie geschreven is) in première laat gaan. Gevolgd door een live dj-set van AMRIT.

TheWilds-SlumberParty pajama première site zal online blijven tot 17 december, zodat iedereen er van kan genieten.

Over The Wilds

The Wilds volgt een groep tienermeiden met verschillende achtergronden. De meisjes stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash en moeten vechten om te overleven. De schipbreukelingen leren steeds meer over elkaar, de geheimen die ze bewaren en de trauma’s die ze allemaal hebben doorstaan. Er is echter één twist aan dit spannende drama… deze meisjes zijn niet toevallig op dit eiland terecht gekomen.

In de serie speelt naast de bekende Rachel Griffiths, een mix van bekende en nieuwe gezichten zoals Sophia Ali, ,Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, David Sullivan en Troy Winbush. The Wilds is mede geproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios. Sarah Streicher (Daredevil) heeft de serie gemaakt en dient ook als uitvoerend producent samen met Amy B. Harris (Sex and the City and The Carrie Diaries), Jamie Tarses (Happy Endings) en Dylan Clark (The Batman and Bird Box).

De eerste aflevering is te streamen via de volgende Amazon Prime Video social kanalen: Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.Share |

Gerelateerde artikelen