Trailer: Cry Macho

4 oktober 2021, 13:47 | Jeroen

Warner Bros. Pictures brengt de hartverwarmende en aangrijpende film “Cry Macho” uit, van regisseur/producent Clint Eastwood.

In de film speelt Eastwood de rol van Mike Milo, een voormalige rodeoster en paardenfokker die in 1979 een klus aanneemt van zijn oude baas om diens zoontje vanuit Mexico terug naar Texas te halen. Op hun weg naar huis zijn ze genoodzaakt de binnenwegen te nemen en blijkt hun reis uitdagender uit te pakken dan ze hadden vermoed. De uitgebluste rodeorijder leert onverwacht nieuwe mensen kennen en maakt een emotioneel louterende ervaring door.

Eduardo Minett maakt zijn speelfilmdebuut als de jonge Rafo. Verder zijn er rollen voor Natalia Traven (“Collateral Damage”, de tv-serie “Soulmates”) als Marta, en Dwight Yoakam (“Logan Lucky”, “Sling Blade”) als Howard Polk, Mike’s voormalige werkgever. De cast bestaat daarnaast onder meer uit Fernanda Urrejola (“Blue Miracle”, de Netflix-serie “Narcos: Mexico”) als Leta, en Horacio Garcia-Rojas (de Netflix-serie “Narcos: Mexico”, de tv-serie “La querida del Centauro”) als Aurelio.

Oscarwinnaar Eastwood regisseerde de film naar een scenario van Nick Schenk en N. Richard Nash, gebaseerd op de roman van Nash. De producenten waren Eastwood, Albert S. Ruddy, Tim Moore en Jessica Meier, met David M. Bernstein als uitvoerend producent.

Eastwood’s creatieve team bestond uit de voor een BAFTA genomineerde director of photography Ben Davis (“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, “Captain Marvel”), production designer Ron Reiss (set decorator bij “Richard Jewell” en “The Mule”), de Oscar-winnende editor Joel Cox (“Unforgiven”), die editor was bij de meeste films van regisseur Eastwood, en editor David Cox (“Den of Thieves”, assistent editor bij “Richard Jewell” en “The Mule”), en kostuumontwerper Deborah Hopper. De muziek is van Mark Mancina (“Moana”).

Warner Bros. Pictures presenteert “Cry Macho”, een Malpaso/Albert S. Ruddy productie. De film zal wereldwijd worden gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Cry Macho is vanaf 28 oktober 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

© 2021 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.
URL: Warnerbrosnl
Hashtag: #CryMachoShare |

Gerelateerde artikelen