Trailer: Night Sky

20 maart 2022, 12:15 | Jeroen

Prime Video kondigt aan dat alle acht afleveringen van de langverwachte Amazon Original-serie Night Sky (voorheen Lightyears) op 20 mei exclusief op Prime Video in première zal gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Academy Award-winnares Sissy Spacek (The Old Man and The Gun) en Academy Award-winnaar J.K. Simmons (Being the Ricardos).

Night Sky volgt Irene (Spacek) en Franklin York (Simmons), een koppel dat jaren geleden een kamer in hun achtertuin ontdekte die op onverklaarbare wijze naar een vreemde, verlaten planeet leidt. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaard, maar wanneer een raadselachtige jongeman (Chai Hansen, The Newsreader) hun leven binnenkomt, wordt het rustige bestaan van de Yorks al snel overhoop gehaald… en de mystificerende kamer die ze zo goed dachten te kennen, blijkt veel meer te zijn dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Night Sky is een co-productie van Amazon Studios en Legendary Television (Carnival Row, Paper Girls) en is geschreven en co-executive geproduceerd door Holden Miller, met Daniel C. Connolly als showrunner en uitvoerend producent. Mosaic’s Jimmy Miller en Sam Hansen dienen als uitvoerend producent, samen met Emmy en BAFTA Award-winnaar Philip Martin.Share |

Gerelateerde artikelen