Winactie: The Marvels

6 november 2023, 18:57 | Jeroen

In The Marvels heeft Carol Danvers (Captain Marvel) haar identiteit teruggewonnen van de tirannieke Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Onvoorziene gevolgen zorgen er echter voor dat Carol de last van een gedestabiliseerd universum moet dragen. Wanneer een merkwaardig wormgat op haar pad komt dat gekoppeld blijkt te zijn aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan, Kamala Khan (Ms. Marvel), en Carol’s nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

In Marvel Studios’ The Marvels schitteren sterren als Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Ashton, Gary Lewis, Park Seo-Jun, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Saagar Shaikh en Samuel L. Jackson.

De film wordt geregisseerd door Nia DaCosta, met Kevin Feige als producent. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos, Jonathan Schwartz en Matthew Jenkins dienen als uitvoerend producenten. Het scenario is geschreven door Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik en Zeb Wells.

Om kans te maken op een prijzenpakket like je het bericht op Facebook retweet op Twitter, like ons op Instagram en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans. Doe mee en wie weet win je!

Marvel Studios’ The Marvels is vanaf 8 november 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.Share |

Gerelateerde artikelen